Vanwege een groot aantal nieuwe projecten zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.

Momenteel hebben wij de volgende vacature(s) openstaan:

 • Microsoft .NET developer
 • Masterclass opleiding

  microsoft .net developers
  Ben jij die ervaren Microsoft .NET Developer die op zoek is naar uitdagende opdrachten voor aansprekende opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wij zoeken per direct ervaren Microsoft .NET Developers met goede communicatieve vaardigheden, die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken en die het leuk vinden om voor onze opdrachtgevers uitdagende projecten te realiseren. Het gaat hier om een zelfstandige functie, waar eigen inbreng zeer wordt gewaardeerd.

  Als Microsoft .NET Developer zal je je bezig gaan houden met het bouwen van hoogwaardige internet projecten en applicaties van het begin tot het eindtraject. Dit betekent dat je tevens contact hebt met eindklanten en in staat bent hun functionele wensen te vertalen naar technische oplossingen. Projecten worden zowel inhouse als op basis van detachering uitgevoerd.

  Functie eisen:

 • Minimaal HBO werk en denk niveau
 • Ruime ervaring met C# enVB.NET
 • Kennis van XML / XSL(T)
 • Kennis van Content Management Systemen is een prť
 • Analytisch vermogen
 • Accuraat
 • Betrouwbaar
 • Een zelfstandige, flexibele werkhouding met oog voor kwaliteit

  Arbeidsvoorwaarden
  Geboden wordt een prima salaris en een functie in een informele, dynamische no-nonsense cultuur met uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

  Contact
  Ben je geÔnteresseerd in deze functie, stuur dan je sollicitatie met cv.

  Terug naar boven Terug naar boven

  masterclass opleiding
  Heb je affiniteit met ICT, de nodige ervaring, maar ben je nog geen expert op het gebied van .Net of J2EE? Dan is de Masterclass opleiding van The X Company misschien iets voor jou.

  Het doel van de masterclass is om young professionals voor te bereiden op hun inzet als beginnend professional. Na afloop van basisopleiding kunnen de young professionals zelfstandig of in teams opdrachten uitvoeren. Tijdens de opleiding worden de medewerkers intensief begeleid. Dit coachproces is erop gericht zelfontwikkeling te stimuleren en de medewerkers bewust te maken van hun eigen goede en te verbeteren punten. De leerdoelen zijn gericht op kennis en vaardigheden die nodig zijn om op een hoog niveau toegevoegde waarde voor de klant te realiseren.

  De basisopleiding bestaat uit twee onderdelen, te weten het basistraject en het specialisatietraject.

  Basistraject
  Bij de start wordt het kennisniveau van de young professional op het gebied van ICT getoetst. De young professionals hebben affiniteit met ICT en dienen in staat te zijn om in een korte tijd veel ICT-kennis op te doen. In de daaropvolgende periode krijgt de young professional, tezamen met een aantal medestudenten, een intensief dag- en avondprogramma voorgeschoteld. De basisopleiding wordt afgesloten met de officiŽle Microsoft examens.

  Specialisatietraject
  Nadat de basisopleiding succesvol is afgerond, zal in overleg het specialisatie-programma worden afgesproken. De specialisatietrajecten zijn zo opgezet dat zij een uitstekende voorbereiding zijn de groei en ontwikkeling van onze young professionals.

  Interesse? Meld je aan